Weboldal készítés, spórolj időt és pénzt! Na, de hogyan?

Weboldal készítés elérhető áron, gyorsan és kényelmesen!

Weboldalt készíteni időbe és pénzbe kerül – ez nem túl nagy titok. Van, akinek ez visszatartó erő, és nem gondol bele abba, hogy valójában ebből a kettőből lesz neki több, azáltal, hogy több ügyfele lesz elkészült honlapja segítségével, ami több bevételhez is vezet.

Mi a gondja ma egy vállalkozónak a weboldalkészítéssel?

3 tényező, ami hátráltat a döntésben, hogy weboldalad legyen:

  • Kevés a bevételed.
  • Kevés az időd.
  • Elégedett vagy a bevételeddel, van időd is, de nem kívánsz fejlődni vagy továbblépni erről a szintről, hisz nincs miért…

Szoktunk találkozni azzal a problémával, hogy sajnos nem engedheti meg magának ügyfelünk a weboldal készítést. Ilyenkor viszont maga a megrendelőnk is gyorsan belátja, hogy egy weboldallal több ügyfélhez tud eljutni, hiszen manapság mindenki az interneten keres elsődlegesen szolgáltatásokat. Ezáltal a profitját is tudja növelni, így már könnyedén rendelnek tőlünk weboldalkészítés-szolgáltatást.

Egy jó honlap hamar bevételt tud generálni egy vállalkozásnak, ha megfelelő kezekbe kerül.

Tehát, ha előre gondolkodunk és minimális áldozatot hozunk, akkor fellendíthetjük vállalkozásunkat.
Szerencsére minden meglévő ügyfelünk meglepődve tapasztalta a velünk való találkozáskor, hogy pénztárcabarát megoldást tudunk nyújtani a weboldal- és webshop készítésre is. Árainkat alacsonyan tudjuk tartani, így akár egyéni vagy kisvállalkozóként is tudsz magadnak honlapot készíttetni a JelenWeb csapatával. weboldal készítés debrecen

Ha arra van szükséged, hogy bevételed növekedjen, akkor az alábbi gombra kattintva kérj kedvezményes árajánlatot:Árajánlat kérése

Ha kevés az időd, rohansz és néha nem látsz ki a teendőid mögül, azt tudjuk tanácsolni, hogy rendszerezd azokat, alakíts ki napi rutint és lehet, idegenül hangzik, de egy honlap ebben is segítségedre tud lenni. Gondoljunk csak egy online időpontfoglaló rendszerre, ami tökéletesen tud működni egy weboldalon, így nem kell Neked vagy munkatársadnak folyamatosan a telefont emelgetned ahhoz, hogy tele legyen a naptárad az érkező ügyfelek hadával. Persze ne feledkezzünk meg arról sem, ha egy webshopkészítést helyezel kilátásba, akkor mindamellett, hogy rendszerbe foglalhatod üzleted, amivel időt spórolsz, még a bevételed is tudod növelni.

Az elmúlt évben Magyarországon 300 milliárd Ft-ot költöttek el az emberek webáruházakon keresztül!

Az előző évhez képest több mint 10%-kal növekedett a webshopok bevétele. Miért maradnál ebből ki?
Ha nem tartod a lépést, akkor sajnos az a rossz hírünk van, hogy a konkurenciád majd megteszi és weboldalt készít vagy webshopot. Így már távcsővel sem fogod látni a nyomukat, olyan nagy előnybe kerülnek vállalkozásoddal szemben. Nem jó ezt így kimondani, de meg kell tennünk, nem szeretnénk mellébeszélni.weboldal készítés debrecen

Ismételten feltesszük a gondolatébresztő kérdést:
Miért csak a vállalkozások kevesebb, mint felének van weboldala, ha ezáltal konkurenciájuk elé vagy mellé kerülhetnének?

Egy új étterem például nem engedheti meg magának, hogy ne legyen honlapja, de ha megnézzük, a régiek sem engedik meg maguknak, hogy ne legyen weboldaluk, sokan kiegészítik szolgáltatásaikat azzal, hogy lehet tőlük rendelni is interneten keresztül. Tehát haladnak a korral, fejlődnek és ezáltal növelik a bevételüket is!
Aki ma új vállalkozásba kezd, az készíttet weboldalt cégének, nem azért, mert felveti a pénz, hanem mert tisztában van azzal, hogy manapság nagy felelőtlenség ügyfelet nem szerezni, vagy akár elveszíteni azért, mert nincs honlapja. Tehát alapkövetelménynek nevezhetjük a weboldal készítést 2018-ban.

Ha szeretnél időt spórolni magadnak, és még a bevételed is növelnéd, kérd kedvezményes árajánlatunkat, az alábbi gombra kattintva, még ma!
Árajánlat kérése

Van egy általunk igen meglepőnek vélt kifogás is, mikor valaki visszakozik a weboldal készítéstől, az pedig:

“Óh, köszönöm, nincs szükségem weboldalra, teljesen elégedett vagyok vállalkozásom működésével, nincs nekem arra szükségem, hogy honlapom legyen.”

Ez végül is olyan, mintha azt mondaná egy profi darts játékos, hogy nincs többé szüksége arra, hogy “DUPLA BULL”-t dobjon, hiszen ő már profi játékos. (A  DUPLA BULL a legnagyobb pontszám a darts-ban, a legtökéletesebb dobás, ami a győzelemhez vezető leggyorsabb út.) weboldal készítés debrecen

Michael Schumacher hétszeres Forma 1-es világbajnok. Ő Vajon elgondolkodott azon, hogy nem akar első lenni, mikor még versenyzett? Ugye ezen Te is elmosolyodtál velünk együtt…
Miért ne akarnál kiemelkedni versenytársaid közül, még akkor is, ha Te vagy a piacvezető a szakmádban?

Tudjuk, kicsit szentimentális, de nekünk van még 2 fontos érvünk amellett, hogy miért ne dőljön hátra egy vállalkozó akkor sem, ha rendkívül sikeres.

  1. Ne veszítsd el nehezen felépített sikered azáltal, hogy nem rendelkezel weboldallal!
  2. Egy sikeres vállalkozó nem fél a fejlődéstől!

Elég ha megnézed az interneten, hányan és kik foglalkoznak hasonló szolgáltatással, mint a Te vállalkozásod. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd honlapokat, ezek a konkurenciáid, bizonyára már ismered is többségüket. Ők már meg tudják szerezni azokat az új ügyfeleket, akik az interneten keresnek megoldást problémájukra. Ezek az interneten böngésző potenciális vásárlók viszont nem fognak eljutni a Te céged  szolgáltatásához, mert nem találják meg honlapod. Azt látjuk, hogy a már meglévő ügyfelek is szívesen veszik, ha a megszokott szolgáltatást már az interneten is elérhetik.
Könnyen orvosolható ez az igen jelentős hiányosság és probléma, ha weboldal készítéssel bízod meg a JelenWeb csapatát.

Árajánlat kérése

Fejlődésre csak a következetes és sikeres emberek képesek. Ismeretes, hogy változtatni a megszokott dolgokon, amelyek már jól működnek, félelmet gerjeszthet. Ám azt is tudjuk, hogy a változás pozitív dolog, ha megfelelően és átgondoltan kezdünk bele. Ez az egyik kulcs: elkezdeni valamit, cselekedni. Véleményünk szerint egy sikeres vállalkozó nagyon jól tudja, hogy jobb csinálni az üzletet, mint sokat beszélni róla, a haladás a cselekedetben rejlik.

Egy vállalkozás fejlődése akár új munkahelyeket is teremthet, így tagadhatatlan pozitív hatása a környezetünkre nézve, de ne evezzünk ennyire szentimentális vizekre.

weboldal készítés debrecen

Van egy mondás, mely szerint:
“Nem azok építik újjá az égő várost, akik elmenekülnek belőle, hanem azok, akik ott maradnak a tűzvész alatt és után. Akik nem futnak el félve.”

A változás mezejére lépni azonban most célszerű, mikor az internet olyan teret hódít és annyi információval látja el az embereket, hogy azokkal szemben szinte már tehetetlenné válunk.

A mai ügyfeleknek:

  • kevés az idejük, gyorsan kell döntést hozniuk, ezért az interneten keresnek megoldást,
  • kényelemre van szükségük, már nem lapoznak fel egy újságot vagy telefonkönyvet, katalógust, hanem az interneten keresnek megoldást.

Tehát ha egy ember karnyújtásnyira van a számítógépétől, akkor hamarabb fogja megnézni ott, hogy milyen lehetőségei vannak arra, hogy megoldja a problémáját. Arról ne is beszéljünk, hogy ma a telefonok valójában mini computerek, és rengetegen használják internetezésre.

Miért tagadnád meg vállalkozásodtól azt a lehetőséget, hogy ezek az ügyfelek Téged is megtaláljanak az Interneten?

Itt az ideje, hogy vállalkozásod vitorláit a megfelelő irányba fordítsd, és ezáltal olyan területekre juss el, ahol az interneten böngésző ügyfeleid Rád várnak.
Egy vitorlát nem bontó hajó soha nem jut át arra a partra, ahol a bevétele a modern kort követve növekedhet. weboldal készítés debrecen

Abban fogunk segíteni Neked, hogy:

  • vállalkozásod ne terhelje meg a weboldal készítés vagy webáruház készítés ára,
  • ne kelljen hónapokat várnia vállalkozásodnak a weboldal elkészülésére,
  • megfelelő, igényes, és felhasználóbarát honlapja legyen cégednek, amelyet ügyfeleid könnyen megtalálnak.

Ha úgy szeretsz dönteni fontos kérdésekben, hogy 100%-os mértékben ismered lehetőségeid weboldal készítésre vonatkozólag, akkor kérj kedvezményes árajánlatot a JelenWeb csapatától az alábbi gombra kattintva, még ma!
Árajánlat kérése

Még egy záró jó tanáccsal is szolgálnánk, mielőtt meghozod döntésed a weboldal készítés vagy a webshop készítés “ügyben”.

Kérj nyugodtan árajánlatot más cégektől is, és hasonlítsd össze szolgáltatásainkat és árainkat a weboldalkészítő cégekével, hiszen csak így lehetsz biztos abban, hogy jól döntöttél.

A konkurencia minden vállalkozást fejleszt és előre visz, erről mi sem vélekedünk másképp.

Ha árajánlatkérés előtt inkább csak szeretnél leülni velünk egy átfogó beszélgetésre, akkor nyugodtan hívj minket a hét minden napján, az alábbi telefonszámon:

0620/42 99 448

Keress minket bizalommal, várjuk hívásod.

Megosztom: