Kedvenc kifogásunk: Nem szeretnék weboldalt, mert nem akarok! Biztos így kell döntenie egy jó vállalkozónak? Honlapkészítés egyszerűen?

Van egy mondás, miszerint: „A halogatás a szegény emberek sportja.”
Ma a magyar kisvállalkozók közel fele még mindig nem látja be az interneten való jelenlét előnyeit.
Szokták mondani, hogy annyi ügyfelük van, hogy így sem győzik… Vajon nem kellene azon elgondolkodniuk ez esetben, hogyan tudnak időt megspórolni maguknak egy saját honlappal, hogy a családjukkal tudják majd tölteni a hétvégét?
Mi lenne, ha a céges weboldala már eleve minőségi vevőt és ügyfelet irányítana vállalkozásához?
Mégis halogatják a lépéstartást a 21. századdal, de azt azért megsúgjuk, hogy ma az emberek, ha egy szolgáltatást vagy terméket keresnek, azt az interneten ugyanúgy megteszik, mint ahogy körbekérdezik az ismerőseiket, hogy azok kit vagy mit ajánlanak nekik.

child-1183465_1920A honlapkészítés viszont nem gyerekjáték, ezt tapasztaljuk, amikor olyan ügyfelekkel találkozunk, akik esetleg ingyenes honlapkészítő „megoldásokat” próbáltak már vagy valamelyik kedves ismerőssel készíttettek weboldalt, amely aztán nem működött az elképzeltek szerint. Hogyan lehet ez? Ha elromlott a mosogatógépem vagy autóm, akkor hívok szerelőt vagy elviszem szervizbe? A mi válaszunk az, hogy IGEN. Kivéve, ha nem ezek javításával foglalkozunk.

Nos, a jelenweb.hu csapata honlapkészítéssel foglalkozik, ha Ön is szeretne saját weboldalt készíttetni, pénztárcakímélő áron és gyorsan, akkor kérje KEDVEZMÉNYES ÁRAJÁNLATUNKAT az alábbi gombra kattintva még MA!
Árajánlat kérése

Megosztom: