Kedvenc kifogásunk: Nem szeretnék weboldalt, mert nem akarok! Biztos így kell döntenie egy jó vállalkozónak? Honlapkészítés egyszerűen?

“Majd a haverom fia csinál nekem weboldalt!”

Van egy mondás, miszerint: „A halogatás a szegény emberek sportja.”
Ma a magyar vállalkozók közel fele még mindig nem látja be az interneten való jelenlét előnyeit.
Szokták mondani, hogy annyi ügyfelük van, hogy így sem győzik… Vajon nem kellene azon elgondolkodniuk ez esetben, hogyan tudnak időt megspórolni maguknak egy saját honlappal, hogy a családjukkal tudják majd tölteni a hétvégét?
Mi lenne, ha a céges weboldalad már eleve minőségi vevőt és ügyfelet irányítana vállalkozásodhoz?
Mégis halogatják a lépéstartást a 21. századdal, de azt azért megsúgjuk, hogy ma az emberek, ha egy szolgáltatást vagy terméket keresnek, azt az interneten ugyanúgy megteszik, mint ahogy körbekérdezik az ismerőseiket, hogy azok kit vagy mit ajánlanak nekik.

Vicces, de a nagymamám is az interneten keresett magának gázszerelőt a napokban, nem a telefonkönyvben, vagy a postaládába tucat számra bedobott szórólapok, újságok közül. Egyszerűen manapság azt már Ő is szemétnek tartja, hiszen ott van ez a nem is új keletű internet, ami minden korosztály számára karnyújtásnyira van. Egy telefon, egy laptop, egy asztali gép, minden háztartásban van már.

Miket szoktál olvasni az interneten? Szerintünk weboldalakat. 🙂

child-1183465_1920A honlapkészítés viszont nem gyerekjáték, ezt tapasztaljuk, amikor olyan ügyfelekkel találkozunk, akik esetleg ingyenes honlapkészítő „megoldásokat” próbáltak már vagy valamelyik kedves ismerőssel készíttettek weboldalt, amely aztán nem működött az elképzeltek szerint. Az az igazság, hogy egyre több megrendelésünket köszönhetjük a házilag barkácsolt weboldalak átalakításának köszönhetően, vagy ami helyett inkább csináltatnak velünk egy teljesen új honlapot.

Hogyan lehet ez? Ha elromlott a mosogatógépem vagy autóm, akkor hívok szerelőt vagy elviszem szervizbe? A mi válaszunk az, hogy IGEN. Kivéve, ha ezek javításával foglalkozunk.

Nos, a JelenWeb csapata honlapkészítéssel és webáruház készítéssel is foglalkozik, ha Te is szeretnél saját weboldalt készíttetni, olyat amit nem összeeszkábál Neked egy ismerős, ami működik és az ügyfeleid még meg is találják, ráadásul pénztárcakímélő áron és gyorsan, akkor kérd KEDVEZMÉNYES ÁRAJÁNLATUNKAT az alábbi gombra kattintva még MA!
Árajánlat kérése

Megosztom: